23 Haziran 2015 Salı

Aynalı ve Transparan Ekranlar Yakında Vitrinlerde

Uzun zamandır bu konu üzerinde haber beklerken nihayetinde Hong Kong sınırları içerisinde düzenlenen bir etkinlik içerisinde yeni nesil transparan ve aynalı ekranların kullanıcıların huzuruna sunan Samsung, Aynı zamanda bu ekranların öncelikli kullanım amaçlarından da bahsetti.



   Uzun zamandır bu konu üzerinde haber beklerken nihayetinde Hong Kong sınırları içerisinde düzenlenen bir etkinlik içerisinde yeni nesil transparan ve aynalı ekranların kullanıcıların huzuruna sunan Samsung, Aynı zamanda bu ekranların öncelikli kullanım amaçlarından da bahsetti.
   Düzenlenen etkinlik içerisinde sadece reklam ve billboardları ve vitrin üzerinde kullanılması düşünülen bu ekranların Intel’in geliştirmiş olduğu RealSense teknolojisi ile bir araya geldiğinde çok daha verimli olacağı aynı zamanda kullanım alanının da genişleyeceği açıklandı.
   Geliştirilen 3D Kameralar aynı zamanda stoklanmış görsellere soyunma kabinin girmeden alabileceğiniz kıyafete sahip olabileceğiniz aynalı ekranlar etkinlik içerisinde kolye, yüzük gibi aksesuarlar ile tanıtıldı.
   Diğer taraftan baktığımızda ise ekranları da billboard panoları için kullanımını gösteren Samsung, İnteratiktif reklamlar için kullanılabileceğini gösterdi.



Kaynak: veteknoloji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Site Ekleme, Link Ekleme, Toplist Sitesi
shopify traffic stats